Contact

Atelier Inge Teunissen
Oude Scheperweg 2
7121 LS Bredevoort
tel. Tel: 0543 451 897

Voor vragen, opmerkingen en inschrijvingen.

[contact-form-7 id=”116″ title=”Contact form 1″]

Routebeschrijving

2 gedachten over “Contact

 1. Hallo Inge,
  Lang niet meer gesproken, hoop dat het goed gaat. Ik heb afgelopen twee jaar in de vakjury gezeten van de op één na grootste bloemencorso van de wereld. De bloemencorso van Lichtenvoorde. Voor 2018 heb ik besloten geen zitting in deze 12 koppige vak-jury te nemen. Ik heb jou voorgedragen aangezien jouw affiniteit als kunstenaar met bloemen een aanwinst vindt voor de corso jury. Mieke Hubers zou contact met op kunnen nemen. Of er iets uitkomt weet ik niet, ik heb alleen je naam voorgedragen. Ikzelf heb mij uit laten schrijven bij de kamer van koophandel als kunstenaar. Ik ga andere wegen bewandelen.
  Groeten aan Cor van mij.
  Ik werkt tegenwoordig in Dinxperlo en kom jouw broer nu regelmatig tegen, grappig hoe klein de achterhoek is.

 2. Hallo Inge en Cor,

  Hoe gaat het met jullie? Na zoveel jaar waren we toch nieuwsgierig hoe het jullie ondertussen vergaan is. We hadden wel vernomen dat jullie naar het oosten waren verhuisd, maar konden jullie op het internet, doordat we waarschijnlijk verkeerd hebben gezocht, niet vinden. Vandaag lukte het echter wel.
  Hier gaat alles prima. Sjoerd en Noor zijn ondertussen wel wat gegroeid. Noor zit nu in 4 havo en Sjoerd in het eerste jaar op de universiteit.
  Ingrid is ondertussen geschoold docent Ashtangayoga en zwangerschapsyoga en Maurice werkt al een aantal jaar in het voortgezet speciaal onderwijs in Naaldwijk.
  Veel groetjes,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *